Over ons en meer....

Distri Online is voor wederverkopers , e-tailers & retailers als voor de gerelateerde zakelijke markt van consumenten elektronica, gefocust op prijs en mooie producten .
Als onderdeel van de QuickSpot group sedert 2001 is Distri Online , voorheen QuickDistri , officieel online bereikbaar voor B2B sinds 2009.

Scherpe prijzen biedt Distri Online aan, ook voor de 'kleine' afnemer waar elders minimale order- en hoge handelings- en/of administratie- en verzendkosten mee gerekend worden is dit bij Distri Online geminimaliseerd en zoveel meer interessanter. Duidelijke afspraken direct van de bron - onze fabrikanten - grote afnames en genoegen nemen met lage marge ,  maakt het onder de streep uiteindelijk voordeliger en resulteert in betere winstmarge voor de uw bedrijf/organisatie. Neem contact op met onze verkoop als Distri Online voor u als zakelijke relatie iets van betekenis zou kunnen zijn of een goede aanvulling kan zijn op uw huidige assortiment.  Wij leveren niet binnen 24uur maar gaan wel voor de beste prijzen om aan onze klanten te leveren. 

Onze medewerkers werken service gericht om optimale dienstverlening te geven wat misschien er aan toe bij draagt dat de klant alleen daarvoor graag terugkomt.  Vragen zijn er altijd en onze medewerkers beantwoorden dit altijd zo goed als mogelijk is. Tijd is belangrijk en hoe graag wij ook met u te woord staan , wensen wij graag de meeste communicatie, verzoeken, technische vragen e.d. te ontvangen per email.  Zodoende geeft u ons meer tijd om dingen uit te zoeken waar dit nodig voor is en kunnen wij veel beter effectiever werken door zoveel mogelijk informatie te vinden vergezeld met linken om u door te geven ter informatie, waardoor u weer tijd heeft om het op uw gemak in te kijken en daar op te reageren c.q. te handelen.

Wij leveren niet binnen 24 uur maar wel de beste prijzen en correct effectieve service!